Close

DIMARTS, 16 DE MAIG DE 2023

La Lluna d’avui, encara a Àries, farà quadratura amb Venus en el signe de Cranc i, tot i que aquests dos astres del cel siguin ben afins i acostumen a portar-se molt bé entre ells, avui, i donada la quadratura que els separa, es miraran més malament i tendiran a no posar-se d’acord.

I així aquestes velles amigues, la Lluna i Venus, tendiran a no entendre’s i ens encomanaran la seva actitud. No ens estranyi, doncs, que la Lluna a Àries ens vulgui impulsives i impulsives i Venus a Cranc ens recordi totes les nostres sensibilitats.

I el resultat de tot això podria ser que la nostra susceptibilitat estigui més desperta i la nostra agressivitat més afilada.

Anem més en compte!

Posició de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad