Close

DIMARTS, 16 DE FEBRER DE 2021

Es curiós saber que avui precisament es produirà la conjunció exacte entre Saturn a Aquari i Urà a Taure i, per tant, això també voldrà dir que, en aquests moments en què aquesta lluita entre els planetes es fa més forta, el cel ens indicarà clarament que aquest també serà el moment decisiu per trencar la baralla i per trencar aquelles estructures que no ens agradin i que encara siguin existents, entre els partidaris d’allò que sigui nou i que estigui per encetar i els partidaris d’allò que sigui vell i que estigui per acabar o per extingir.

Però, ara sí que no postergarem trencaments i estarem disposats a tirar la casa per la borda, sobretot si tenim una bona base en la qual agafar-nos i sortir en flotació i allò que no ens agrada s’enfonsa per ell mateix.

Si analitzem, però, el calendari d’aquesta quadratura entre Saturn i Urà tindrem que va començar  el 30 de gener del 2020 i que va durar fins al 12 de juny del mateix any, i ara estem vivint el segon període, que va començar el 10 de desembre de 2020 i que acabarà el 10 de març del 2022, i que avui 16 de febrer serà el dia d’expressió màxima d’aquesta important quadratura. Un tercer període en què es tornarà a produir aquest aspecte serà del 17 de juny del 2022 al 6 de gener del 2023, en que ja descansarem de tanta ruptura i de tanta lluita. Tinguem-ho present!

Estat de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad