Close

DIMARTS, 15 DE NOVEMBRE DE 2022

Després de dos dies de relaxament i i fins i tot benestar que han pogut resultar ben reparadors, avui el cel se’ns començarà a girar d’esquena i ens voldrà posar en tensió, gairebé com si ens estirés d’aquests fils que ens fan posar drets i ens volguessin rigorosos.

Doncs, posats a fer, podem intentar oblidar el que el cel pretén, o contràriament, també podem aprofitar el seu impuls, ocasionat per tantes quadratures com hi ha en aquests moments, entre el Sol, Mercuri i Venus a Escorpió, Saturn a Aquari, Urà a Taure i la Lluna a Lleó.

I davant de tot això, potser hauriem de pensar que les tensions també ens poden donar vida i ens poden fer posicionar amb força davant dels problemes que tinguem més a la vora.

Mirem, com sempre, aquest cantó positiu que poden tenir totes les coses.

Posició de la Lluna: a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad