Close

DIMARTS, 15 DE DESEMBRE DE 2020

Avui mateix, a quarts de cinc de la tarda, valdrà la pena que estiguem ben atents i atentes a l’ambient del moment, no sigui que captem, de manera subtil, el nou pas de Venus, el planeta de l’amor i la bellesa, i també de l’alegria, al signe de Sagitari, des d’on ens voldrà enviar les seves fletxes més amoroses, les que arribin més lluny.

Durant el matí, però, Venus encara estarà a Escorpió i ens continuarà parlant d’intensitats i d’amors misteriosos, d’aquells amors que, encara que puguin ser declarats obertament, preferim mantenir al marge o més amagats, com perquè no deixem de sentir-los ben nostres.

I si tot de cop experimentem com unes ganes de mostrar-nos i de sincerar-nos una mica més, serà perquè estem captant aquest canvi planetari que no per petit, serà menys remarcable. Venus estarà a Sagitari fins el proper 8 de gener de 2021 i podem aprofitar la seva estada en aquest signe per aclarir aquelles històries o aquells comportaments que tinguem enquistats i no sapiguem com resoldre’ls, que a Sagitari tot es tendeix a simplificar en pro d’una mirada més àmplia i més positiva.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad