Close

DIMARTS, 14 DE SETEMBRE DE 2021

En aquests moments, el planeta Venus, des del signe d’Escorpió, està fent quadratura amb el planeta Saturn en el signe d’Aquari, i aquest aspecte entre el planeta de l’amor i el de la reflexió ens pot portar a tenir ganes de fer una anàlisi de la nostra realitat afectiva, sobretot pel que toca a la qüestió amorosa.

I és ben possible que sota els efectes d’aquest aspecte tinguem ganes d’anar més a poc a poc o fins i tot fer algun tipus de pausa, que a vegades cal prendre distància per tal d’observar la nostra realitat i les relacions amoroses sempre es veuen diferents quan hi ha distància, perquè com deia La Rochefoucauld  ‘L’amor i la distància és com el vent amb el foc, apaga els focs petits i aviva els més grans’.

Aquest cap de setmana serà quan més forta serà aquesta quadratura i, per tant, no ens estranyem si ens sentim una mica més apaivagats. Però, a partir de diumenge, aquest aspecte ja començarà a minvar.

Estat de la Lluna: a Sagitari, A les 13 hores i 34 minuts entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad