Close

DIMARTS, 14 DE NOVEMBRE DE 2023

Avui la Lluna i Mercuri s’ajuntaran en el signe de Sagitari i, donat que fa un any aproximadament que no s’ajunten en aquest signe, celebraran amb tota alegria la seva trobada i s’engrescaran poderosament com quan dues amics o dues amigues es troben, sigui al cel o a la terra.

I donat que el territori que trepitjaran els dos astres estarà fet de sinceritat, nosaltres també ens omplirem de les seves ressonàncies, unes ressonàncies que, per aquesta vegada, seran  clares i senzilles i ens portaran a mostrar-nos tan autèntics i autèntiques com sapiguem. En conseqüència, també nosaltres  celebrarem el fet de poder mostrar-nos amb tanta fermesa.

Ajuntem les nostres idees més optimistes i llencem-les al vol.

Posició de la Lluna: a Escorpió. A les 3 hores i 23 minuts entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad