Close

DIMARTS, 14 DE MARÇ DE 2023

Una vegada més la Lluna d’avui, des del signe de Sagitari, ens donarà la pauta de l’esperit que pot tenir la jornada i, així, avui farà un bonic trígon amb el planeta Júpiter a Àries i una quadratura, que tindrà una triple resposta, amb Mercuri, el Sol i Neptú en el signe de Peixos.

I fruit de tota aquesta moguda, ens sentirem estimulats per un cantó, mentre que per l’altre ens sentirem una mica perduts, i com a resultat d’aquesta situació, donarem un pas endavant i un cap enrere, perquè tot i que la vida ens portarà cap endavant, els dubtes ens faran retrocedir. Agafem-nos, doncs, el dia amb tranquil·litat, i deixem-nos fluir poderosament.

Posició de la Lluna: a Sagitari.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad