Close

DIMARTS, 14 DE GENER DE 2020

Mentrestant el Sol, Júpiter i Plutó continuen deixant les seves influències en el signe de Capricorn, tot intentant desfer estructures i fonaments –sigui en nosaltres o en empreses o institucions- el planeta Venus arribarà a Peixos, a on s’hi estarà fins el proper 8 de febrer.

I al submergir-se el més bell dels planetes en les aigües de Peixos ens voldrà tendres i receptius, entregats i amorosos, com correspon a aquest signe de finals d’hivern. I com l’aigua que tot ho ocupa, els nostres sentiments es voldran deixar anar i es tornaran més flonjos i més predisposats cap a la comprensió i cap a l’empatia, i tot això coexistirà al costat de les influències molt més rígides que ens arriben des de Capricorn.

Però és que al cel no hi ha restes, tot suma i res no es contraresta. Es dona tot al mateix temps, perquè els moviments planetaris tenen molt de joc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad