Close

DIMARTS, 14 DE DESEMBRE DE 2021

El planeta Mercuri acaba d’arribar al signe de Capricorn i a partir d’ara ens farà reaccionar amb més seriositat, amb aquestes ulleres, típiques de Mercuri, que canvien de color en consonància al signe zodiacal corresponent. I així, ara Mercuri ens voldrà implicats en els temes més professionals, com si els dies que queden de l’any haguéssim d’enllestir tot allò que teníem començat i calgués ser molt responsable.

Doncs, efectivament, Mercuri estarà a Capricorn exactament fins el dia 1 de gener de 2022 i, per tant, tenim tot el que queda de mes per a organitzar-nos una mica més i també per mirar totes les coses amb tints més assenyats.

Aquest Mercuri també ens pot posar una mica melancòlics i enyoradissos.

Estat de la Lluna: a Àries. A les 9 hores i 11 minuts entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad