Close

DIMARTS, 13 D’OCTUBRE DE 2020

Entre avui i demà el Sol i Mart, des de Balança i des d’Àries,  protagonitzaran la seva oposició més exacte i això també voldrà dir que el seu enfrontament serà molt fort i cap dels dos voldrà cedir, entre altres coses, perquè la tensió serà gran i es farà difícil afluixar.

I així, entre Balança i Àries es produiran importants intercanvis energètics que no ens deixaran indiferents i que ens faran reaccionar tan si com vols i, per tant, haurem d’anar en compte, no sigui que ens extralimitem i ens passem de la ratlla.

Avui més que altres dies aquesta tensió entre el voler ser amable per un cantó i tenir ganes de mostrar-se agressius per l’altra, ens mantindran en peu de guerra i ens sentirem mirats per tots cantons.

I tot i que estem molt convençuts de tot allò que volem defensar, procurem no tirar més llenya al foc, que avui en sortiran moltes espurnes i, a més, el foc es farà gran i costarà d’apagar-lo, com si alguna cosa més a dintre nostre també s’hagués inflamat i volgués sortir amb contundència, però sense mirar cap a on van a parar els bocins del nostre foc interior, que ara també tindrà més ganes de sortir a l’exterior.

I quant al dimarts i 13, vigilem una mica més, que aquesta és una doble influència del planeta Mart: dimarts: dia de mart i 13, el dia dels idus més conflictius segons els romans.  

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad