Close

DIMARTS, 13 DE JUNY DE 2023

Ja fa un parell de dies que dura aquesta quadratura entre el Sol a Bessons i Neptú en el signe de Peixos, un aspecte que durarà fins el proper 27 de juny.

Però, mentrestant estem sota els seus efectes no ens haurà d’estranyar si ens sentim més distrets o tenim unes creixents ganes d’evasió. Però, com que aquest aspecte és de tensió també ens podrem trobar desorientades i desorientats, que una cosa és buscar la boira i l’altra trobar-se en mig d’ella sense pretendre-ho.

Vigilem, doncs, les nostres passes i analitzem-les a consciència, que ara serà més fàcil equivocar-se i enfilar camins que no toquen o que poden resultar errats.

I com acostuma a succeir, la cosa anirà ‘in crescendo’ i tindrà el seu punt culminant als voltants del proper dia 17. Després la cosa ja minvarà.

Posició de la Lluna: a Àries. A les 20 hores i 31 minuts entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad