Close

DIMARTS, 12 DE MAIG DE 2020

Avui el planeta Mercuri arribarà al signe de Bessons, a on s’hi trobarà com a casa, i des d’on desplegarà totes les seves millors energies, ja que aquest signe, juntament amb el de la Verge, és un dels domicilis d’aquest planeta. I amb la rapidesa i habilitat a què ens té acostumats Mercuri quan està a casa seva ara podrem observar totes les coses amb molta més perspectiva i podrem enllestir-ho tot amb rapidesa i eficàcia, que el més ràpid dels planetes ens ajudarà i la comunicació en aquests moments estarà garantida i serà fàcil que ens posem amb contacte els uns amb els altres.

I mentrestant Mercuri volarà, com una papallona, per sobre de tota la realitat, anant a la recerca de tot allò que li interessi, la Lluna farà conjunció amb Plutó i Júpiter a Capricorn i aquesta serà una molt bona combinació que es farà manifesta aquí a baix i que es contrarestarà molt positivament amb aquest Mercuri més volàtil, que amb la seva lleugeresa acostumada contrastarà vivament amb l’alegria, intima, sentida i seriosa que s’apoderarà de l’ambient i que tindrà molt més pes, tal com correspon a una triple conjunció a Capricorn. Obrim els ulls i visquem al màxim!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad