Close

DIMARTS, 12 DE GENER DE 2021

A punt del noviluni, avui Venus, la Lluna, el Sol i Plutó, s’ajuntaran en el signe de Capricorn, des d’on ens voldran submergir en les profunditats típiques d’aquest signe d’hivern i ens faran adonar de tota la realitat més arrelada a dintre nostre, la que té una base i unes conseqüències, un abans i un després.

I si tornem a sentir-nos especialment concentrats, no ens estranyi gens, que no tots els dies hi hauran tants astres en un mateix territori i, a sobre, es tracta d’un apartat de terra, que de per si ja és molt més d’una peça.

Però, aprofitem tot aquest influx i estiguem pràctics i resolutius, malgrat a estones ens arribi algun tipus de nostàlgia, que aquesta concentració astral és forta i és lògic que ens decanti en una direcció.

Però, com que n’estem avisats, podem redireccionar el nostre rumb, procurant pujar a les cimes més altres, aquelles que tant agraden a la cabra del cel, que si ho fem així, tindrem un millor panorama que s’estendrà per sota dels nostres peus.

Estada de la Lluna: a Capricorn.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad