Close

DIMARTS, 12 D’ABRIL DE 2022

Tot i que fa dies que dura, avui i durant tota aquesta setmana, es produirà la conjunció exacte entre Júpiter i Neptú en el signe de Peixos, que molt bé es podria anomenar com una de les conjuncions importants d’aquest segle, ja que no sempre s’ajunten el cel aquests dos planetes que són, al mateix temps els regents d’aquest signe.

I, per tant, aquesta unió planetària és gairebé un fet extraordinari, ja que no s’ajuntaven des del 1856 i no tornaran a fer-ho fins el 2188. I així, de manera lenta i gairebé solapada, en aquests moments poden aparèixer nous moviments que tindran a veure amb el naixement d’una nova espiritualitat, amb una gran riquesa d’emocions, que poden coexistir amb una confusió que també pot ser poderosa.

De la mateixa manera ara també es poden deslligar les forces de la natura i valdria més que esquivéssim la força de les aigües, que Neptú és el déu del mar i Júpiter tot ho expandeix i ho multiplica i la força d’aquestes dues energies ens pot portar més lluny del que desitjaríem. Siguem prudents, però no per això deixem d’estar optimistes, que en aquests moments el cel també ens demostrarà la seva sensibilitat.

Posició de la Lluna: a Lleó. A les 16 hores i 8 minuts entra a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

6 thoughts on “DIMARTS, 12 D’ABRIL DE 2022

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad