Close

DIMARTS, 11 D’OCTUBRE DE 2022

Avui el planeta Mercuri tornarà a reingressar en el signe de Balança, a on ja hi havia arribat des d’algunes setmanes anteriors, degut a la seva retrogradació, i ara torna a transitar per aquest signe, després de la seva estada en el signe de la Verge. Aquest és el vaivé dels planetes quan estan en posició retrògrada.

I així, una vegada més, el més ràpid dels planetes ens voldrà recordar tots els equilibris que acostuma a fer quan està en aquest signe de simetries i de recerca de la justícia.

I si el mal ja està fet, ara, amb aquesta nova posició del planeta, intentarem tornar a reconstruir els possibles ponts que tinguem més a la vora i voldrem arribar a les síntesis més clarificadores.

Mercuri estarà a Balança fins aquest 29 d’octubre

Posició de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad