Close

DIMARTS, 10 DE MARÇ DE 2020

Gairebé des de mitjans de febrer el planeta Mercuri ha estat en posició retrògrada en relació a la terra i això ha significat un important aturament de totes les coses, ja que Mercuri és el planeta del pensament i de la comunicació, dels petits viatges i desplaçaments, i també té relació amb tot tipus de tràmits i paperassa. Doncs, s’ha acabat, a partir d’avui mateix Mercuri deixarà d’anar cap enrere i tot començarà a rutllar d’una altra manera. Malgrat tot, serà aproximadament d’aquí cinc dies que ja avançarà amb tota la seva fúria pel territori d’Aquari i de Peixos, ja que previ a la recuperació del seu pas més veloç, Mercuri estarà en situació d’estacionari uns dies més. I això voldrà dir que ja avançarà, però que ho farà encara lentament.

Però, ara ja podrem començar a contemplar el futur,  que aquesta és una bona postura, que mirar enrere pot provocar rigideses i els éssers humans estem fets per a mirar endavant i contemplar l’horitzó.

Preparem-nos, doncs, per a desencallar de mica en mica tot allò que fins ara havíem postergat o que s’havia estancat pels motius que fossin. I tinguem en compte que la posició retrògrada de Mercuri podia ser una d’aquestes causes.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad