Close

DIMARTS, 11 DE GENER DE 2022

Aquest migdia la Lluna i Urà faran conjunció exacte en el signe de Taure i això crearà en nosaltres una excitació creixent que resultarà encomanadissa i que ens esverarà de valent.

Al mateix temps, la conjunció de Mercuri i Saturn també serà molt efectiva en el signe d’Aquari, ens sentirem especialment responsables i intentarem mesurar les nostres passes i fins i tot els nostres pensaments.

I de resultes d’aquestes dues influències del cel ens sentirem temptats de moltes maneres i, per un cantó, tindrem ganes de demostrar les nostres ganes de voler canviar el món i, per l’altra cantó, voldrem salvar-ne els seus millors continguts.

La paradoxa, però, és que la nostra petita revolució s’inclinarà en la direcció de les coses més ancestrals, que voldrem reivindicar gairebé amb deliri, i al mateix temps voldrem defensar aquelles idees que es decantin per la innovació. I les dues opcions estaran ben latents a dintre nostre, perquè al cel no hi ha restes, tot suma.

Posició de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad