Close

DIMARTS, 11 DE FEBRER DE 2020

En aquestes matemàtiques que organitza el cel no hi ha restes, i tot suma i fins i tot multiplica i, així, avui les influències de la Lluna a Verge i de Neptú a Peixos no es contrarestaran sinó que es donaran al mateix temps i tant tindrem ganes de concretar, buscant l’ordre i la precisió, com voldrem perdre’ns en la immensitat dels nostres oceans particulars o ens sentirem de nou dintre una nebulosa.

Ai, el microcosmos i el macrocosmos avui es donaran la mà, des del signe de la Verge i des del de Peixos i això ens faran sentir que tenim la clau d’aquest univers que es fet a la nostra mida. I si ens descobrim més encantats que de costum o amb el cap i el cor a la lluna, no ens amoïnem més del compte, que la culpa de tot això una vegada més la tindran els astres, aquests astres que ens volen fer inclinar en una direcció, però que no ens hi obliguen.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad