Close

DIMARTS, 11 D’AGOST DE 2020

Avui aquest quart minvant de la Lluna es farà notar,  perquè com cada vegada que la lluna arriba al seu quart, sigui creixent o minvant, és perquè el Sol i el nostre satèl·lit comencen a relacionar-se des de la quadratura o des d’un angle de 90 graus, i el resultat, donat que cadascun mira en una direcció diferent, podria ser una mica estressant, ja que per aquesta vegada no arribaran a posar-se d’acord.

En aquest cas, però, com que el Sol fa conjunció amb Mercuri, des del signe de Lleó, i la Lluna i Urà també uniran les seves forces, des del signe de Taure, n’obtindrem clares conseqüències, que no tenen perquè ser negatives, malgrat es tracti d’un mal aspecte, perquè el fet que Mercuri estigui creatiu a Lleó i Urà vulgui novetats en els camps més concrets, ens pot portar a establir uns paràmetres ben interessants, que tindran molt de brillants i fins i tot d’alliberadors, malgrat persisteixi la quadratura de fons entre les dues lluminàries.

Doncs, aprofitem aquest estar a la Lluna típic del quart minvant o creixent, i deixem anar les nostre idees al Sol, ben a l’aire lliure, que la terra també ens reclamarà la seva part d’expansió i de ganes de llibertat, i fins i tot ens podrà sorprendre. Imaginem-nos que serà de manera ben positivament i, així, acostarem unes vibracions que també ho seran. Vinga!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad