Close

DIMARTS, 10 D’AGOST DE 2021

Avui la Lluna, encara a Verge, li passarà al davant al planeta Mart, situat en aquest mateix signe, i els dos plegats donaran peu a la seva proposta més clarificadora, tot volent posar les coses al seu lloc i els punts sobre les is.

Però, en el seu intent per millorar-ho tot, es podrien posar molt primmirats i resultar una mica asfixiants.  Donem-los-hi canxa i deixem-los fer, però, actuem també amb les seves mateixes armes i no deixem que es posin especialment crítics i recelosos. Que el món encara és ample i encara hi ha lloc per tothom, i fem que les ànsies d’aquests dos astres i la de tots aquells i aquelles que resultin afectats per ells, puguin coexistir al costat dels que no tinguin ganes de tant d’ordre ni de ser tan metòdics, que hi haurà espai per a cadascú.

De totes maneres, com que els dos astres rebran un bon aspecte del planeta Urà a Taure també ens portaran a fer lloc per a llençar coses que ja no ens serveixen i acceptar-ne de noves. Tot serà a fi de bé!

Estat de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad