Close

DIMARTS, 1 DE SETEMBRE DE 2020

Fa bastants dies que al cel hi ha entronitzat aquest triangle de línies vermelles i discontinues que equival als aspectes inharmònics que els planetes han establert allà a dalt al cel i que ocasionen una triple oposició entre Venus a Cranc amb Júpiter, Plutó i Saturn a Capricorn i tot això formant quadratura amb aquest Mart a Àries que sempre pretén ser bel·licós i que no desistirà de la seva envestida.

Però, com si ens mantinguéssim en el camp de batalla, de mica en mica ens haurem fet amb tot aquesta influència dels astres que vol produir en nosaltres unes intenses ganes de canviar el món. Doncs, vinga, anem-hi, que no ens hem de rendir i hem de seguir convençuts de tot allò que podrem realitzar, sobretot si som tan persistents com saben ser Cranc i Capricorn i tan forts i impulsius com aquesta estada del planeta Mart en el signe d’Àries. I malgrat les tensions que ens pot comportar aquesta forta influència d’aquest triangle, aprofitem la seva energia i no cessem en les nostres ganes d’introduir els millors canvis, que el món ens ho agrairà i tot lluirà d’una altra manera, que la lluita ha de servir per alguna cosa i la persistència ens ha d’ajudar a posicionar-nos.

Tirem endavant, doncs, de moltes maneres, amb tensió o sense ella, amb neguit o sense neguit, i sempre convençuts i convençudes que podrem amb tot si ens hi esmercem una mica més.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad