Close

DILLUNS, 9 D’OCTUBRE DE 2023

Avui mateix, i amb la precisió que correspon al signe, Venus arribarà a Verge a les 3 hores i 11 minuts de la matinada, i s’hi estarà pràcticament durant tot un mes, ja que serà fins el 7 de novembre que es mantindrà en aquest apartat zodiacal.

Posem-nos, doncs, a treballar sense pausa , tot encetant aquelles activitats que més ens agradin i que signifiquin fer un servei a la comunitat o, com a mínim, a aquells i aquelles que tinguem més a la vora.

Venus a Verge ens donarà també el contrapunt per tal de perfeccionar totes les coses, elaborar-les i arribar al seu punt final, talment com per veure ‘la sabata acabada’. Ara també serà un gran moment per posar ordre a les coses i netejar-ho tot, per fer labors, per cuidar de les plantes i dels animals i per buscar el coneixement més escollit.

Visquem també els amors més refinats, els que saben convertir a la Ventafocs en la princesa del conte i fan que el príncep ho sàpiga veure, ja que l’amor tot ho pot transformar.

Posició de la Lluna: a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad