Close

DILLUNS, 9 DE MAIG DE 2022

Aquest quart creixent de la Lluna arribarà carregadet, ja que per un cantó el Sol i la Lluna es barallaran, des de la quadratura, i Saturn també hi intervindrà amb tota aquesta moguda, tot fent oposició amb la Lluna, per un cantó, i quadratura amb el Sol, que estarà encara ben al costat d’Urà.

I com que la Lluna estarà en el signe de Lleó tindrà ganes de divertir-se, mentre que Saturn, des d’Aquari, li posarà traves a la seva expressió i així la Lluna es quedarà una mica moixa i contrariada, com si no la deixessin fer tot el que ella vol.

I mentrestant el Sol a Taure, conjunt a Urà, també li costarà refer-se, ja que se sentirà atacat per Saturn i per la pròpia Lluna, i ficat en un triangle de tenses vibracions.

Aprofitem aquesta energia, encara que no sigui la millor, per tirar endavant amb valentia i determinació.

Posició de la Lluna: a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad