Close

DILLUNS, 8 DE NOVEMBRE DE 2021

Avui la Lluna i Venus s’ajuntaran del tot en el signe de Capricorn i podrem contemplar la seva unió a l’hora del capvespre, tot adonant-nos de la bellesa d’aquest moment, que es farà sentir ben a dintre nostre, ja que també podrem experimentar un sentiment especial, que posseirà serenitat.

La Lluna i Venus són dos velles amigues i avui celebraran el seu retrobament una vegada més, i encara millor tenint en compte que feia aproximadament deu mesos que no s’ajuntaven en el signe de Capricorn.

I així, per començar el dia, estarà bé que nosaltres també ens fem les confidències que es faran aquestes dues amigues del cel, encara que sigui en l’àmbit estricte de la intimitat, que a Capricorn li agrada la reserva. Però, precisament per això, també podrem experimentar un important grau de complicitat.

Estat de la Lluna: a Sagitari.  A les 2 i 4 minuts de la matinada entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad