Close

DILLUNS, 8 DE FEBRER DE 2021

Com que avui la Lluna transitarà pel signe de Capricorn, tot fent  trígon amb Urà i Mart a Taure, el seu influx ens ajudarà a posicionar-nos i ens adonarem que els fets són importants i que una manera ineludible d’analitzar la realitat és a partir d’allò que no es pot negar, perquè és d’una evidència incontestable.

I així, amb un gran esperit pràctic, podrem encarar aquest dilluns que avui es presentarà com a reparador, malgrat continuem ben immersos en el nostre univers particular.

Però, aquesta Lluna tan ben relacionada amb Mart i amb Urà ens ajudarà també a prendre decisions i a saber organitzar-nos positivament, al mateix temps que ens adonarem de quines són les oportunitats que flotaran en l’ambient i que, degut a aquests bons aspectes, ara brillaran amb més força.

I com que continuarà havent-hi overbooking a Aquari, estarem plens d’idees, però, avui, ens serà més fàcil materialitzar-les. Seguim el nostre instint i deixem-nos anar, que avui el cel està més canalitzat.

Estada de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad