Close

DILLUNS, 7 DE SETEMBRE DE 2020

Com que avui la Lluna s’endinsarà en el signe de Taure i s’ajuntarà amb Urà, els dos astres conformaran nous triangles o trígons amb el Sol a Verge i amb Júpiter i Plutó a Capricorn i, així, per aquesta vegada, hi haurà en el cel un gran trígon de terra que serà doble per gairebé tots els seus costats i que encara ens aportarà nous beneficis i ens donarà aquesta tranquil·litat d’esperit que a vegades ens és tan necessària.

Però, tenint en compte que la Lluna d’avui estarà formant conjunció amb Urà en el signe de Taure, també serà fàcil que sentim tota l’excitació que sempre provoquen les unions de qualsevol astre amb Urà, el planeta dels imprevistos, de les sorpreses i dels canvis sobtats. Aquesta influència uraniana també serà la responsable de que ens sentim molt desperts i molt despertes, ja que Urà no vol que acluquem els ulls sota cap concepte.

I és que el cel és complex, i cap influència invalida a l’altra, al cel no hi ha restes, tot suma, i al costat de l’esperit de tranquil·litat originat pel gran trígon de terra coexistirà aquesta sensació de voler estar amb els ulls ben oberts. Fem-ho!!!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad