Close

DILLUNS, 7 DE NOVEMBRE DE 2022

Ja fa dies que estem immersos en aquesta important quadratura que han establert al cel Mart a Bessons i Júpiter a Peixos, tots dos en posició retrògrada, i encara en tindrem per més de quinze dies amb aquesta posició, que ara es deixarà sentir amb més força i per diversos motius.

I com que tant Mart a Bessons com Júpiter a Peixos els agrada omplir-se de dubtes i els atrau la confusió, serà fàcil que en aquests moments ens sentim ben ficats en mig d’una cruïlla de resolucions que costaran d’agafar i de decisions que voldrem retardar, ja que aquestes dues forces del cel ens inclinaran en totes direccions i això serà tant com no saber cap a on tirar.

La diferència, però, és que Mart a Bessons ens inclinarà en direcció cap a tot tipus d’idees contradictòries, que ens faran ballar el cap. I en canvi Júpiter a Peixos ens omplirà d’emocions que també seran extremes i oposades, i que viurem amb intensitat.

Com a conclusió, ara estarem en un moment en què ens costarà prendre postures o ens podrem perdre en un autèntic galimaties d’idees i d’emocions irrefrenables.

Posició de la Lluna: a Àries. A les 6 hores i 15 minuts del matí entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad