Close

DILLUNS, 7 DE JUNY DE 2021

Avui serà un dia de forts contrastos, entre altres coses perquè, per un cantó, es produirà la conjunció exacte entre la Lluna i Urà a Taure, que ens esverarà i ens farà estar molt a l’aguait i, per l’altra cantó, la quadratura de Saturn amb aquests dos astres ens farà frenar a continuació.

¿Podem interpretar aquests aspectes com un important fre que avui hi haurà en el cel d’aquesta jornada? Doncs, efectivament, perquè Saturn es mostrarà exigent i voldrà aturar la marxa i els moviments que tindran la Lluna i Urà, sempre tan imprevisibles i desconcertants. I així, podrem pensar que avui el dia tindrà les seves sorpreses i els seus esveraments, però ens els haurem d’empassar, com si ens prohibissin dir el que pensem i haguéssim de tancar-ho tot amb pany i clau.

Prenguem nota, però, de tot el que la jornada ens pot aportar, que pot ser interessant.

Estat de la Lluna: a Taure

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad