Close

DILLUNS, 7 D’AGOST DE 2023

Avui serà el dia en què la quadratura entre el Sol a Lleó i Júpiter a Taure serà ben exacte i això, necessàriament, significarà que haurem arribat a un moment d’excessos i de disbauxes, de dir el que pensem i de tenir ganes de passar-nos de la ratlla.

I tot i que en el cel també hi haurà aspectes de prudència, serà més fàcil que ens inclinem cap allà on els nostres desitjos ens portin, deixant-nos anar i extralimitant-nos.

Però, com que n’estem avisats, també estaria bé que analitzéssim una mica més a fons la situació que ens ocupa o el laberint en el qual estem ficats i actuem en conseqüència. De totes maneres, avui els vents astrals ens voldran arrossegar en la direcció per ells escollida.

Posició de la Lluna: a Àries. A les 8 hores i 25 minuts del matí entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad