Close

DILLUNS, 6 DE MARÇ DE 2023

En aquests moments s’ha instal·lat al cel un sextil, o angle de 60 graus, entre aquesta parella jove del zodíac que són Venus i Mart i que, ara, mantindran la seva bona relació per un grapat de dies.

I és que Venus, des del signe d’Àries, enviarà els seus senyals més amorosos en direcció a Mart en el signe de Bessons i de tot això en resultarà una molt bona predisposició d’uns cap als altres, en especial, entre parelles joves i enamoradisses.

I estiguem o no enamorats, notarem l’alegria de les coses que funcionen i que es miren amb ulls i això ens aportarà una predisposició a entendre’ns de manera positiva.

I com que el sextil és un aspecte d’efectes mentals, experimentarem unes importants ganes de relacionar-nos que, si volem, podrem portar a la pràctica.

Aquest aspecte durarà fins el 19 de març i tindrà el seu punt exacte el proper dia 11.

Posició de la Lluna: a Lleó. A les 4 hores i 39 minuts entra a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DILLUNS, 6 DE MARÇ DE 2023

  1. Avui és un dia preciós!
    Una mica abans de les onze del matí ha nascut la primera filla d’una amiga meva, a Mataró. Es diu Queralt ❤️
    Havia de néixer en Aries, però s’ha adelantat per néixer sota el el signe de Peixos 😍 Jo ja li vaig dir que ho seria, tot i que ella afirmava que no 😉
    Un dilluns molt bonic! ♀️

    1. Moltes felicitats, Eva!!! Té ascendent Taure. Es una nena molt desitjada i serà molt amistosa i estarà plena de projectes. Ja parlarem!!!

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad