Close

DILLUNS, 6 DE JULIOL DE 2020

En aquests moments, tornen a formar un triumvirat al cel tres astres ben importants, Júpiter, Plutó i Saturn, que estan formant conjunció en el signe de Capricorn. I, a més a més, avui s’hi ajuntarà la Lluna, que de durant el matí encara transitarà per aquest signe i a partir del migdia ja ho farà pel signe d’Aquari.

La qüestió, doncs, és que, amb quatre astres sobre aquest territori de Capricorn tornarem a reviure aquells moments de principis d’any en què un important ambient de gravetat ho omplia tot i la nostàlgia continuarà fent acte de presència entre nosaltres, perquè amb tanta influència d’aquest signe serà difícil deixar d’estar una mica melangiosos o melangioses.

Però, avui la Lluna ens donarà un cop de mà i, quan arribi a Aquari, ens encomanarà totes les seves forces més obertes i creatives i això ens omplirà de projectes i buscarem resultats. I així el dia tindrà un canvi important i quan la Lluna canviï de signe ho notarem i canalitzarem aquest excedent nostàlgic, que s’acostuma a aplicar en direcció al passat, tot imaginant un futur amb noves i millors solucions. Positivem el nostre sentiment i transformem-lo!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad