Close

DILLUNS, 5 DE SETEMBRE DE 2022

Avui mateix el planeta Venus s’instal·larà en el signe de la Verge, i transitarà per aquest signe fins el 28 d’aquest mes. I tot això significarà una oportunitat de posar ordre en la nostra vida i tenir ganes d’intentar millorar-la en molts aspectes, ja que Venus és també la bellesa i els nostres afectes.

L’amor és sempre un dels interessos que representa aquest bell planeta i, en conseqüència, també podrem aplicar les virtuts de la Verge als nostres sentiments, tot fent ‘neteja’ de tot allò que ens pugui arribar a ‘embrutar’ d’alguna manera, perquè no caldrà que siguem molt estrictes, però el que sí que es farà necessari és que sapiguem triar cap a on van dirigits els nostres afectes, tot intentant fer-ho de manera ben sentida. Venus a Verge ens farà posar ordre en molts dels nostres assumptes i intentarà que racionalitzem els nostres sentiments amorosos. Tenim un bon període per a aconseguir-ho!

Posició de la Lluna: a Sagitari. A les 4 hores i 4 minuts de la matinada entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad