Close

DILLUNS, 5 D’ABRIL DE 2021

Avui, una vegada més, la Lluna i Plutó tornaran a ajuntar-se en el signe de Capricorn, tot protagonitzant aquesta pujada intensa i energètica que agrada a Plutó i a la qual la Lluna d’avui se li sumarà, com una dona que s’entrega. I és que Plutó continua volent raptar-nos i se’ns vol endur al fons de la terra, allà a on hi ha els tresors més amagats. I mentre, d’una revolada, el planeta de les profunditats s’endugui a la dama del cel, ens adonarem que també els nostres sentiments o les nostres emocions s’hauran submergit amb força, tot buscant altres territoris.

I així, en mig d’aquesta moguda, nosaltres també ens sentirem més profunds i encara tindrem ganes d’anar més enllà, tot arribant a aquesta superfície subterrània que ens fa tocar de peus a terra i que ens fa adonar de quina és la nostra autèntica posició a la vida.

I seguint aquests impulsos, avui ens costarà molt poc arribar a punts rellevants, aquells que també ens portin a tocar a l’altra i a viure aquelles vivències que, encara que no siguin nostres, assumirem de valent.

Aprofitem aquesta forta conjunció per a tenir converses totals, intenses i encoratjadores, i després de tocar el fons d’allò que volíem, només ens quedarà tornar a ressorgir. Fem-ho!

Estat de la Lluna: a Capricorn. A les 14 hores i 4 minuts entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad