Close

DILLUNS, 4 DE MAIG DE 2020

La quadratura exacte entre Venus a Bessons i Neptú a Peixos és mantindrà durant dies, exactament fins el dijous, i això ens mantindrà sensibles i somniadors, i ens farà ‘escapar’ més del que preteníem, amb la qual cosa no ens haurem d’estranyar si ens resulta difícil tornar a posar els peus a terra. Serà bo que ho tinguem present i, en tot cas, utilitzem-ho a conveniència, tot deixant-nos anar a través de la poesia, la música o del sentiment més exaltat. Saber que ens podem extraviar, ens farà aferrar més a terra.

Per un altra cantó, i coexistint amb aquests aspectes astral, avui la Lluna ja s’endinsarà en els aires de Balança i farà un trígon, per triplicat, amb Júpiter i Plutó a Capricorn i amb Saturn a Aquari, que serà molt inspirador i que ens ajudarà a materialitzar tot allò que desitgem. Avui, doncs, serà un dia intens, engrescador, realitzador, i estaria bé que l’aprofitéssim posant-nos d’acord amb aquells éssers humans que ens envolten, que aquesta Lluna que avui circula per Balança vol que busquem el consens i que establim els nostres millors llaços amb aquells i aquelles amb qui tinguem més afinitat. Estenguem, doncs,  la nostra xarxa invisible però efectiva i donem-nos la mà de manera pacífica, que aquesta jornada pot resultar molt productiva.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad