Close

DILLUNS, 4 DE GENER DE 2021

Avui mateix Mercuri i Plutó s’ajuntaran en el signe de Capricorn i ho faran tot formant conjunció exacte i unint-se a 0 graus, i aquesta abraçada còsmica que tots dos protagonitzaran incidirà en nosaltres de manera notòria i omplirà les nostres vides i les nostres circumstàncies d’una estranya intensitat vital que ens agradarà i que voldríem que tingués durada.

I donat que aquesta conjunció, atenent al seu orbe permès, durarà uns 10 dies, podrem gaudir d’aquesta puixança energètica amb satisfacció, ja que ens proporcionarà moments àlgids, de molta profunditat i de molta força, com si en aquests moments tot agafés més potència i ens en adonéssim.

Aprofitem, doncs, aquests dies per dir-nos tot allò que no ens havíem dit i fem-ho amb totes les nostres forces, les que ens portin a ser més autèntics.

Estada de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad