Close

DILLUNS, 4 D’ABRIL DE 2022

Avui es produirà al cel una de les conjuncions més fortes i més difícils que es poden donar, ja que Mart i Saturn ajuntaran posicions en el signe d’Aquari, exactament en el mateix grau i aquest serà un aspecte que caldrà tenir ben en compte, no sigui que ens sentim una mica impossibilitats per tirar endavant o ens costi molt posicionar-nos davant de la nostra realitat.

I és que si Mart significa la força i l’activitat i Saturn significa aturar-se per reflexionar millor, les energies d’aquests dos planetes tan diferents es contrarestaran del tot, com si tot ens costés un gran esforç, però, al mateix temps la nostra aturada ens volgués mobilitzar d’alguna manera.

Aquesta estranya inquietud ens acompanyarà durant alguns dies. Anem en compte amb tot allò que pesi i que se’ns en pugui anar de les mans.

Posició de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad