Close

DILLUNS, 31 DE MAIG DE 2021

Avui Mercuri, en la seva retrogradació pel signe de Bessons, tornarà a fer quadratura ben exacte amb Neptú a Peixos i això serà suficient com per distreure’ns poderosament i submergir-nos en les aigües de les emocions més fortes, que Neptú està en el seu territori i Mercuri ens farà mirar cap enrere.

Però, com per compensar, l’estreta conjunció de la Lluna i Saturn en el signe d’Aquari ens voldrà fer reaccionar seriosament i ens farà adonar d’on estem ficats. I encara que no ens agradi el que estem veient, aquesta mirada resultarà positiva, perquè ens farà experimentar la nostra circumstància des del contrast i a partir d’aquí tot ho enfocarem amb una nova perspectiva, molt més objectiva, malgrat les emocions continuïn arrossegant-nos.

Conclusió, avui en tindrem una de cal i una de sorra, però en realitat les dues condicions seran necessàries per tal de veure-hi una mica més clar.

Procurem que la rigidesa del moment no ens impressioni més del compte. Sapiguem compensar-nos una mica més.

Estat de la Lluna: a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad