Close

DILLUNS, 31 D’AGOST DE 2020

El planeta Mercuri, ja molt avançat pel signe de la Verge, està protagonitzant un bonic trígon amb Júpiter, Plutó i Saturn i això és suficient com perquè continuem posant molt d’ordre al nostre voltant i busquen aquest lloc que tenen totes les coses. Que a vegades, la única cosa que succeeix és que les coses encara no han trobat el seu indret i llavors s’arma el desordre i la desorganització. Però, rebent Mercuri tants bons aspectes de Júpiter, Plutó i Saturn des de Capricorn l’organització estarà assegurada i podrem donar-nos per satisfets i satisfetes, que ara les coses tindran contingut amb molta més facilitat i aprendrem la importància de fer una cosa després d’una altra, amb un sentit de la prioritat que caldrà que establim i al qual no sempre estem acostumats.

Sigui com sigui, si anem posant ordre al nostre voltant, farem més espai i desembarassarem el caos que tinguem present, tot deixant lloc, també, a dintre nostre, i així podran expansionar-se els nostres millors pensaments.

Ens queda pràcticament una setmana per a posar-nos-hi, que aquest mateix cap de setmana Mercuri marxarà del signe de la Verge i s’endinsarà en els aires de Balança. Tinguem-ho en compte i materialitzem aquest pensament, que el dia tindrà altres lluites en les que no caldrà concentrar-s’hi, a menys que sigui necessari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad