Close

DILLUNS, 30 DE MARÇ DE 2020

Ja torna a estar aquí aquesta conjunció entre Mercuri i Neptú en el signe de Peixos, una conjunció que ja vam viure a mitjans de febrer, i que ara tornem a reviure donat que Mercuri ha estat retrògrad i ara torna a tirar endavant. I així tindrem que, de mica en mica, i cada dia una mica més, ens tornarem a ficar dintre d’una nebulosa, una nebulosa de confusió que ens farà sentir-nos al marge, com si les coses no anessin amb nosaltres o no les veiéssim clares. El 4 d’abril proper es produirà la conjunció exacta entre aquests dos planetes i, per tant, aquest serà el moment culminant de sentir-nos en aquesta situació, com si estiguéssim desubicats o ens sentíssim perduts.

Però, a partir del 9 d’abril ja es trencarà aquesta unió entre els dos astres i a partir de llavors recuperarem posicions i tornarem a tocar de peus a terra.

Però, com que tot depèn de com vulguem mirar la nostra realitat més propera, aprofitem l’ocasió per a escoltar a fons tots els nostres sentiments i deixar-los vagar a dintre nostre, que potser si ho fem així, se n’escapa un amb molta més força que els altres i ens sentim literalment il·luminats o il·luminades. Aquest pot ser un gran moment per escoltar la nostra intuïció. Fem-ho!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad