Close

DILLUNS, 1 DE MARÇ DE 2021

La Lluna d’avui, des del signe de Balança, dirigirà les seves lluminositats en direcció al signe d’Aquari, des d’on Saturn, Mercuri i Júpiter, en triple conjunció, barrejaran entre si les seves influències i ens les faran assimilar de la millor manera, que no perquè sí aquesta Lluna a Balança ens voldrà omplir de pau i d’amabilitat i fins i tot ens ajudaran a buscar consensos.

I encara que al cel hi hagi altres valors de disputes i d’enfrontaments, avui es respirarà d’una altra manera i tindrem ganes de fer les paus o de fer un canvi que resulti més positiu.

Al mateix temps, amb tants valors o astres en signes d’aire, ara estarem plens d’arguments i tindrem ganes de dir la nostra o de fer disquisicions dialèctiques de moltes classes, com si poguéssim i volguéssim discutir-ho tot, però des de l’elegància. Doncs, fem-ho, que tampoc no ens farà cap mal fer d’advocat del diable al mateix temps que dipositem la nostra millor mirada sobre la realitat.

Estat de la Lluna: a Balança

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad