Close

DILLUNS, 3 DE MAIG DE 2021

A mesura que avanci el dia, s’anirà extremant aquesta conjunció de la Lluna i Saturn en el signe d’Aquari que anirà a més i que arribarà al seu súmmum cap allà les 9 de la nit.

I si ve el dia començarà amb bones intencions i ens sentirem especialment estructurats i fins i tot compensats de moltes maneres, a la que la jornada vagi avançant quant a hores de llum i d’esdeveniments, ens anirem posant més seriosos i no tindrem ganes de mostrar-nos tan condescendents, com si ens costés cedir en les opinions alienes i ens sentíssim molt instal·lats en les nostres pròpies opinions. I és que amb Saturn a casa, en el seu domicili d’Aquari, ens pressionarà amb ganes i no ens deixarà extralimitar-nos. I de resultes d’aquesta opressió entre la Lluna i Saturn ens mantindrem molt estrictes i fins i tot no tindrem moltes ganes de bromes, com si l’enyorança d’un futur que encara no arriba, i que també es pot tenir, ocupés el nostre pensament i ens posés estranyament melangiosos.

Aprofitem-ho, doncs, per a reconcentrar energies i pensem que demà serà un altre dia, en el qual ens sentirem molt millor.

Estat de la Lluna: a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad