Close

DILLUNS, 3 DE GENER DE 2022

El planeta Mercuri acaba d’arribar al signe d’Aquari i a partir d’ara farà un llarg periple per aquest signe, ja que es posarà retrògrad el proper dia 14, reingressarà a Capricorn, després tornarà a Aquari i a principis de març seguirà el seu camí cap endavant, en direcció cap al signe de Peixos.

Però, mentrestant, bo serà saber que Mercuri dona molt de si quan transita pel signe d’Aquari, ja que accentua la nostra creativitat i ens fa obrir totes les nostres antenes. I si tenim dispositius que ens fan captar la realitat i entendre-la millor, no deixem de fer-ho, ja que així la nostra visió serà més panoràmica i podrem qualificar-ho tot amb molts més detalls i amb molta més precisió, que les antenes han de servir per alguna cosa i Aquari és signe amb visió de futur.

I encara que en segons quins moments les nostres idees s’extraviïn, no ens haurà d’importar, que a vegades els millors tresors es troben quan menys ho esperem. Preparem-nos, doncs, per a captar-ho tot.

Posició de la Lluna: a Capricorn. A les 23 hores i 44 minuts entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad