Close

DILLUNS, 29 DE NOVEMBRE DE 2021

Mentrestant el Sol i Mercuri continuen en conjunció total en el signe de Sagitari, en aquests moments el planeta Venus està acostant posicions amb Plutó a Capricorn i aquestes són combinacions que poden tenir molts de resultats. Perquè, per un cantó, la combustió del Sol amb Mercuri ens pot fer actuar massa precipitadament, tant ofuscant-nos com enlluernant-nos, que al cap i a la fi, és exactament el mateix, i per l’altra cantó, la creixent conjunció entre el més bell dels planetes i el planeta de les profunditats és sempre com un rampell o com un estat de rauxa que ens pot fer viure moments ben excepcionals.

Procurem, doncs, combinar aquestes dues influències astrals amb una mica de mesura, no sigui que intentem fer un salt mortal sense xarxa a sota o que actuem de manera especialment impulsiva. Siguem desenfadats, però, no deixem de prestar atenció als possibles perills.

Estat de la Lluna: a Verge. A les 9 hores i 55 minuts entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad