Close

DILLUNS, 29 DE MARÇ DE 2021

Després d’aquest moment còsmic i gairebé sagrat del pleniluni, avui la Lluna avançarà una mica més pel signe de Balança, tot enllaçant les seves lluminositats amb les de Júpiter a Aquari i amb les de Mart a Bessons i, així, entre els tres astres conformaran al cel un gran triangle o gran trígon en l’element d’aire que farà les nostres delícies. I és que aquest aspecte, o angle de 120 graus considerat harmònic, acostuma a tenir efectes molt reparadors i aquests efectes incidiran sobre nosaltres i ens voldran posar de bon humor, com si tot de cop la realitat que ens envolta tornés a ser la desitjada.

Aferrem-nos, doncs, a aquest estel volador que en aquests moments està dibuixat al cel i deixem-nos portar per ell com en les millors ocasions, tot escoltant totes les idees que ens arribin, des de les de la recerca de la pau i la justícia (Balança), passant per les d’amistat i fraternitat (Aquari), i sense oblidar les ganes de comunicar-nos encara que sigui des de totes les perspectives, i fins i tot des de postures contràries (Bessons).

La qüestió, però, serà que volem una mica més i ens enlairem, en tots els aspectes, per atmosferes més netes i menys contaminades.

Estat de la Lluna: a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DILLUNS, 29 DE MARÇ DE 2021

 1. Avui els astres del cel
  la lluna, Júpiter i Mart
  ens regales un barrilet
  des de Balança, Aquari i Bessons
  tot aire el barrilet
  construït per justa pau
  amistat fraterna
  comunicats per pensaments i paraules
  volant per l’aire net
  d’Aquari, Bessons i Balança

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad