Close

DILLUNS, 29 DE JUNY DE 2020

Mentrestant el planeta Mart es comença a instal·lar en el signe d’Àries i ho fa amb la seva natural envestida, la Lluna d’avui seguirà avançant pel signe de Balança, que és precisament un signe de pau i això compensarà les ires d’aquest jove guerrer que és Mart i que no té espera.

Però, aquesta Lluna d’avui es quadrarà amb Plutó i Júpiter a Capricorn, i també farà aquesta mateixa quadratura amb Saturn a Aquari i, per tant, seran molts els fronts oberts per a la pobre Lluna.

Però aquesta dona del cel té molts de recursos i quan circula per Balança encara en té més i així idearà la manera de portar al seu terreny als planetes que li vulguin fer la murga i sabrà defensar-se de totes totes. I tot i que els planetes que transiten per Capricorn no són amics de les formes ni dels formulismes i es mostren tal com raja, la Lluna els sabrà aturar els peus i els donarà una lliçó de fons i de forma que els deixarà suspesos i els hi taparà la boca. Però, la tensió haurà estat forta i caldrà que entre tots plegats reparem forces i descansem una mica més, que de les lluites del cel en sortim tots una mica tocats o perjudicats. Però, ens en sortirem!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad