Close

DILLUNS, 29 D’AGOST DE 2022

Aquest trígon que hi ha en aquests moments en el cel d’aquestes jornades, format per Mart a Bessons i Mercuri a Balança ens predisposarà positivament i ens farà enllacar de bona manera els nostres millors pensaments amb les nostres ganes de fer i de desfer.

I tot i que a Mart a Bessons no li agrada decidir, el fet que en aquests moments Mart estigui enllaçat amb Mercuri ens portarà a relacionar pensament i actuació, encara que la nostra actuació estigui diversificada (Bessons).

I en aquest sentit, allò que pensem (Mercuri) es veurà sustentat per allò que volem fer (Mart) i així actuarem en una mateixa direcció, cosa que és sempre ben profitosa.

Aquest aspecte estarà instal·lat al cel fins el 16 de setembre proper.

Posició de la Lluna: a Verge. A les 11 hores i 45 minuts entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad