Close

DILLUNS, 28 DE SETEMBRE DE 2020

Encara que sigui per pocs dies, en aquests moments el Sol es mantindrà en el signe de Balança, sense formar aspectes o angles amb els planetes ni amb la Lluna, i això voldrà dir que ara el Sol es mantindrà en posició de peregrí, una mica sol i abandonat de la resta d’aquest entramat còsmic. Però, en realitat el Sol sempre està sol i només un cop al mes s’ajunta amb la Lluna, que és la seva parella en el sostre del cel. Però, el fet que en aquests moments el Sol es mantingui sol i apartat té les seves repercussions, que ens poden influir. I així  no serà gens estrany que en aquests moments també nosaltres ens puguem sentir una mica sols o soles o extraviats, com si haguéssim errat el camí o no sabéssim quina és la millor cruïlla per a tirar endavant.

Aquesta falta d’aspectes va començar ahir mateix, diumenge, i s’acabarà passat el dimecres, ja que després el Sol recuperarà aquests bonics angles que sempre acostuma a formar amb la resta dels astres.

Seguim endavant, doncs, amb les nostres decisions i si ens sentim incòmodes o no comprenem les coses igual que un altra dia, mirem al cel i diguem-li al Sol que aviat tornarà a establir els seus llaços i les seves lluminositats amb els altres planetes. Nosaltres també ho farem!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad