Close

DILLUNS, 28 DE MARÇ DE 2022

Avui hi haurà concentració planetària en el signe d’Aquari, ja que Mart, la Lluna, Venus i Saturn, s’ajuntaran a molt poca distància, però no dir cap, i barrejaran les seves energies amb totes les seves forces, tot projectant en nosaltres un fi enteniment sobre totes les coses i, en especial, sobre aquesta humanitat que ens ocupa i de la qual formem part.

I no ens haurà d’estranyar si avui les nostres opinions ens surten molt definides i establim unes directrius molt pensades, com si ara tinguéssim molt clar la direcció en la qual volem anar i quina serà la perspectiva amb la que ens trobarem.

Obrim-nos a veure un futur que pot donar molt de si i del qual n’albirarem la resposta. Però, tot i que ens posicionem ben positivament i tirem endavant, ens costarà de fer-ho, que Saturn en el seu domicili voldrà sortir-hi guanyant i ens podrà la prudència.

Posició de la Lluna: a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad