Close

DILLUNS, 28 DE DESEMBRE DE 2020

La Lluna d’avui, encara en el signe de Bessons, farà quadratura amb Neptú i oposició amb Venus a Sagitari, tot conformant al cel un triangle de tenses vibracions o Creu T, que ens pot portar a desbocar-nos o a extraviar-nos de bona manera, sobretot parlant i explicant històries, com si tot de cop ens tornéssim contistes o haguéssim de fer un monòleg i tinguéssim públic.

I tinguem o no tinguem inventiva, ens sentirem portats a expressar-nos amb especial complaença, tot explicant les coses que no sempre hem arribat a contar, i fins i tot ho podrem fer amb una mica més d’imaginació del que ens és habitual.

Però, tenir inventiva no té perquè ser cap mala passada, sobretot si la sabem canalitzar positivament i en lloc de donar cabuda a la mentida en els nostres relats, expliquem tot allò que ens passa o ens ha passat pel cap però explicant-ho com una possibilitat o com una suposició divertida.

Celebrem aquesta diada i intentem treure-li tot el suc del que siguem capaços. Endavant amb la nostra millor fantasia!  

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad