Close

DILLUNS, 27 DE SETEMBRE DE 2021

Avui mateix el planeta Mercuri es posarà retrògrad i aquesta serà la última vegada que ho farà en el que queda d’any. De moment, però, estarem aproximadament 22 dies sota els efectes d’aquest Mercuri que mirarà cap enrere i, que en fer-ho, ens voldrà ben distrets, disposats a equivocar-nos o que ens voldrà portar a fer les coses sense pensar.

Però, contràriament en el que a vegades es diu en els mitjans sensacionalistes, tampoc no és tan greu que el planeta més veloç no avanci i que tot vagi més a poc a poc.

I la millor manera d’encarar aquesta posició astral és la de crear un parèntesi i la d’agafar-nos les coses amb filosofia, que el món seguirà girant davant dels nostres peus, encara que els trens s’aturin més que de costum o els tràmits ens vagin més a poc a poc.

La única observació a fer és que anem més en compte a l’hora de no equivocar-nos o de dir-les grosses, que ara serà més fàcil abocar les coses pel boc gros i això moltes vegades pot ser tot un malbaratament.

Agafem-nos-ho bé, que fins el 18 d’octubre en tenim per estona, que aquest és el temps en què el ràpid planeta retrogradarà.

Estat de la Lluna: a Bessons.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad